cositas bonitas hora del te
Cositas bonitas,  Etsy Things

Cositas Bonitas: La Hora del Te

No ha parat de ploure en dies. Es pronostica un canvi de temps, escalfor i sol, temperatures vora els 20 graus. L’hivern em sol molestar; és fosc, humit i fred, i el meu humor actua en conseqüència. Ara ja compto enrere perquè la primavera és a punt d’arribar, malgrat l’al·lèrgia i els dies bipolars amb pluja uns minuts i sol radiant els següents, i la primavera significa que l’estiu encara és més a prop.

Aquest hivern me l’he passat bevent te. Res diferent als anteriors. Però en honor a tot el te que prenc durant els mesos freds (l’única cosa que m’agrada d’aquesta estació), he creat una Treasury list a Etsy amb tot de coses que m’enamoren. La llista és aquí: click.

A continuació, algunes de les fotos incloses a la llista.

Winter days are dark and cold, and I spend most of the season drinking tea for comfort. I created a Treasury list on Etsy honoring all the tea I drink all the time. You can find it here: click.

 photo tea etsy  photo tea etsy

 photo tea etsy  photo tea etsy

 photo tea etsy  photo tea etsy

Bimadre de dos peques, amante de la fotografía y aprendiz de maestra.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: