primera verdura bebe
Maternidad y Crianza

Hemos empezado con la verdura

Sis mesos i mig, gairebé set. Vam començar amb la verdura fa dos dies. Patata, pastanaga i carbassó. Amb les primeres cullerades va fer ganyotes, però després es va anar acostumant al gust. El segon dia no va anar tan bé, i no li va acabar d’agradar aquella cosa taronjosa. Ahir vam provar amb una altra barreja, un gust menys fort, i va menjar unes deu cullerades fins que va dir prou. El iogurt de després se’l va menjar com l’aigua, així que ens vam quedar tranquils.

No s’està acostumant tan ràpid com amb la fruita, que li encanta. És la primera cosa no dolça que tasta i, sense sal, admeto que ha de tenir un gust una mica estrany. Alguns pediatres recomanen començar amb la verdura en comptes de la fruita, perquè el nadó no s’acostumi a la dolçor. No sé si aquest ha estat el cas; esperarem una setmana, a veure com progressa amb la verdura. De moment, tenim sort perquè s’ho menja tot raonablement bé, i amb ganes. Provarem avui una vegada més.

photo verdura cute baby pure food

photo verdura cute baby pure food

photo verdura cute baby pure food

SaveSave

Bimadre de dos peques, amante de la fotografía y aprendiz de maestra.

6 Comments

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: