fotografia fira medieval medievalia tarragona
Fotografia

Medievalia a Tàrraco: Fira Medieval a Tarragona

Medievalia, la fira medieval de Tarragona, porta a la ciutat durant uns dies tot tipus de paradetes, eines artesanes, pastes, dolços, embotits i formatges naturals, te i infusions, joguines de fusta, atraccions de fira i productes fets a mà. Enguany ha estat instal·lada a la Tàrraco Arena i l’espai ha quedat impressionant. Aquí unes quantes fotografies del cap de setmana.

[Més informació: festacatalunya.cat]

   photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia photo fira medieval tarragona medievalia

Bimadre de dos peques, amante de la fotografía y aprendiz de maestra.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: