Descobreix dos dossiers educatius per celebrar la Castanyada i el Castaween

Descobreix dos dossiers educatius per celebrar la Castanyada i el Castaween

Amb la tardor arriba una època plena de tradicions, com la Castanyada, el Halloween o la darrera tendència, que mescla les dues festes: El Castaween! Per ajudar-te a gaudir d’aquestes festes amb els més petits, la Laura de @lauric.pedagogia i jo de @monspetits hem creat dos materials educatius en col·laboració.

Aquests dossiers gratuïts estan dissenyats per treballar la comprensió lectora, la creativitat i l’autonomia dels nens i nenes, mentre s’ho passen d’allò més bé amb activitats temàtiques. Continua llegint per descobrir com poden convertir-se en aventurers amb la gimcana de la Castanyada i explorar històries màgiques amb el joc de comprensió lectora de Castaween!

Qui som?

LAURA – @LAURIC.PEDAGOGIA

INSTAGRAM: @LAURIC.PEDAGOGIA

WEB: LAURICPEDAGOGIA.GUMROAD.COM

LOURDES – @MONSPETITS

INSTAGRAM: @MONSPETITS

WEB: MONSPETITS.ETSY.COM

1. Gimcana de la Castanyada 🌰

En aquest material, els nens i nenes hauran de resoldre una sèrie de proves i jocs relacionats amb la Castanyada. Cada vegada que superin una prova, aconseguiran una peça d’un trencaclosques que hauran de completar per finalitzar l’activitat. És perfecta per treballar en equip o en família i gaudir de la màgia de la tardor!

DESCARREGA EL PDF GRATIS:

2. Joc de Comprensió Lectora de Castaween 👻

Aquest dossier permet que els nens i nenes segueixin una història emocionant plena d’activitats en cada escena. Ells mateixos decidiran quina activitat faran i com volen que la història continuï, la qual cosa fomenta la seva autonomia i imaginació, i reforça la comprensió lectora. Al final, hauran de resoldre un trencaclosques per completar l’aventura, i com a bonus trobaran un memory de Castaween per passar-s’ho d’allò més bé.

DESCARREGA EL PDF GRATIS:

Deja un comentario

Post anterior

Aprendiendo el abecedario con castañas: una actividad otoñal para peques + PDF GRATIS