embarazo 38 semanas
Embarazo y Parto,  Maternidad y Crianza

Embarazo: 38 Semanas

Un estiu mandrós. Un estiu calorós, sobrevivint a quatre onades de calor, ruixant-me la panxa amb esprai d’aigua fresca cada hora, submergint-me a la piscina i sentint-me lleugera, notant el nen donar puntades de peu sota l’aigua, desitjant veure-li la cara d’una vegada per totes.

Sentint comentaris de la gent del poble, parlant-me de com d’alta tinc la panxa i dels molts dies que encara em queden per donar a llum i esperant, per l’amor de déu, que s’estiguin equivocant perquè no aguanto més i tan sols vull tornar a dormir de cara avall. Mareigs i hipoglucèmia, contraccions dia a dia que semblen les verdaderes però que no ho són, falses alarmes a l’hospital de Móra i visites a la unitat d’alt risc obstètric cada setmana. Corretges i monitors fetals i por en sentir pulsacions lentes. Augment de pes però no en excés, gelats de crema cremada, luxes i petits plaers.

Hores lentes. Hores caloroses. Sopor i estupor. Hores d’espera que finalment, per sorpresa i just a temps, arriben a la seva fi.

SaveSave

Lou, mamá de 3, maestra de infantil.

No Comments

Deja un comentario